IZDVAJAMO: NOVA KOLEKCIJA VOGUE ZA MUŠKARCE

Prošlog meseca pričali smo o novim Vogue naočarima, ali da li ste se pitali kako izgleda nova kolekcija za muškarce?

Ove nedelje predstavljamo zanimljive modele iz muškog segmenta Vogue kolekcije – modeli koji su bezvremeni i nemaju viška detalja što ih čini idealnim za svaku priliku.

sa Vogue nikada nećete doneti pogrešan izbor – klasika i elegancija su uvek u trendu

Retro ključaonica

Ovaj model karakteriše specifičan retro ključaonica most koji spaja klasične kružne okulare. Napravljen od kvalitetnog acetata, izuzetno lagan i u divnoj zagasito sivoj boji sa gradiranim staklima. Dolazi i u vedroj zelenoj boji, sa predivnim zelenim staklima koji pružaju prirodnu sliku i odmor za vaše oči. 

Vogue 5327 col. 276011

Od medenih havana do braon klasika

Dioptrtijski model iz kolekcije koji prati sunčani model 5327.  Za elegantan i svakodnevni stil, model je takođe od acetata i dolazi nam u raznim bojama, od svetle transparentne zelene do tamno plave, preko medenih havana do tamno braon klasike. Vaše je samo da odaberete najlepšu boju, stakla idealna za vas i da uživate u izuzetno udobnom i laganom ramu.

 

Vogue 5332 col. 2821

Pravougani okulari

Model iz sunčane kolekcije koji donosi retro kombinaciju pravouganog oblika okulara i mosta ključaonice. Izuzetan acetat i tanke elegantne drškice čine model prefinjenim. Od atraktivnih providnih acetata sa tamnijim staklima do zanimljivih plavih modela, kao i neodoljivih kombinacija braon havane sa tamno plavim staklima.

 

Vogue 5328S col. 281980

Posetite našu optiku u Železničkoj i probajte kako modeli stoje uživo! `

Najnovije informacije o kolekcijama svih brendova možete pratiti na našoj Instagram stranici.

Gordana Uhlik
Železnička 34

Gordana Uhlik dugi niz godina radi kao profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason

Urednik članka
Dušan Mrden

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.