IZDVAJAMO: Vogue Eyewear dioptrijske naočare

Nova kolekcija Vogue Eyewear napravljena je za one koji žele da su uvek u trendu, puni samopouzdanja i spontanog duha. Modeli inspirisani mladalačkim duhom glumice Millie Bobby Brown (koja je ujedno i zaštitno lice za ovu sezonu) odišu retro-glamurom u kombinaciji sa upečatljivim jarkim bojama.

Upadljiva i sa stilom

Model VO5317 2810 49 – zanimljiv a ujedno i neobičan. Preporučen za mlađe a i svima koji se tako osećaju. Izrazito mačkast oblik, savršena veličina i prelepi dvobojni dezeni. Pune i jake nijanse zelene, crvene i ljubičaste osvežiće vaše lice a uvek možete pribeći klasici kroz crne ili braon.

vogue eyewear
Vogue Eyewear VO5317

Neponovljivi ali prepoznatljivi detalji brenda

Model VO4181B – 5126 51 – neupadljiv a istovremeno primetan model. Metalni ram sa dubljom četvrtasom formom i drškicama ukrašenim sitnim kristaslima, čini da ovaj model deluje nežno a ipak ima sve. Retro kockasti model nam dolazi u nežnim roze i plavim nijansama.

Vogue Eyewear VO4181B

Raznolikost boja, dezena i printa

Model VO5334 – 2846 52 ( vista ) & VO5333S – W44/87 54 ( sun ) – Okvir prozirnog acetata sa primesom omiljenih boja ove sezone, plavom, rozom i ljubičastom. Metalna drškica ukrašena prorezima čini ovaj model neobičnim, daleko od klasičnog.

Vogue Eyewear VO5334
Vogue Eyewear VO5333S

Par u sunčanoj kolekciji za ovaj model postoji u vidu modela VO5333S koji nosi pune boje fronta naočara, tamna stakla sa istim tonom aktuelnih boja i identično ukrašenom drškicom kao okvir.

Najnovije informacije o kolekcijama svih brendova možete pratiti na našoj Instagram stranici kao i na našem blogu.

Gordana Uhlik
Železnička 34

Gordana Uhlik dugi niz godina radi kao profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason


Urednik članka
Dušan Mrden

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.