IZDVAJAMO: Nova kolekcija Prada Linea Rossa

Rubrika IZDVAJAMO a ove nedelje se fokusiramo na sportsku eleganciju. Pogledajte kako izgleda nova kolekcija Prada Linea Rossa.

Prada Linea Rossa je muška “lifestyle” kolekcija naočara koja savršenim izgledom odiše mladalačkim stilom. Linija okvira Prada Linea Rossa favorizuje pravougaoni oblik, ali se mogu naći i kockasti, okrugli kao i oblici sa zaobljenom ivicom. Ovakvi modeli omogućavaju svakom kupcu da izabere onaj koji će u potpunosti odgovarati njegovom obliku lica.

Prada model 0PS 06LV-TWK101 u beloj boji i veličini 55

Oduševićete se savremenim dizajnom ovih izuzetnih okvira koji su izrađeni od propionata, acetata ili Monel-lakih materijala izabranih zbog svoje izdržljivosti i komfora. Svi pomenuti materijali su hipoalergijski-pogodni i za osobe koje su alergične.

Okrugli model 0PS 02 IV-U61101 u veličini 49

Svaki par korekcijskih naočara prati boldovana crvena linija na drškicama, kao i Prada logo koji je utisnut u dizajn. Sa dobro izbalansiranim dizajnom, ovi savremeni stilovi okvira su prefinjeni i ističu stilove od modnih preko retro do tradicionalnih.

Poluokvir 0PS 54IV-1AB1O1 u veličini 55

Posetite našu optiku u Železničkoj i vidite uživo kako izgleda nova Prada Linea Rossa kolekcija naočara za vid!

Najnovije informacije o kolekcijama svih brendova možete pratiti na našoj Instagram stranici.

Olga Dimić
Železnička 34

Olga Dimić dugi niz godina radi kao profesionalac za brigu o očima u Yason na lokaciji Železnička 34


Urednik članka
Dušan Mrden

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.