IZDVAJAMO: NOVA KOLEKCIJA EMPORIO ARMANI NAOČARA

Naša rubrika IZDVAJAMO i u njoj nova kolekcija Emporio Armani naočara.

Da li ste upoznati sa drugim brendom iz kuće Armani? Pored Giorgio ArmaniEmporio Armani je jedini brend koji gospodin Giorgio lično dizajnira. Pogledajte šta ovu kolekciju čini unikatnom i zanimljivom.

Uvek neobična i zanimljiva kombinacija boja i oblika.

Havana za jarko sunce i oblačne dane

Mačkasti oblik u prelepim bojama, nijanse roze havane i sivih stakala idealne za leto i prelepa zelena havana sa prirodno zelenim staklima, idealno kako za jarko sunce tako i za oblačne dane. Akcenat je na mačkastom obliku i elegantnim tanjim drškicama od acetata. 

Emporio Armani EA 57968G 55

Pastelni tonovi boldovanih drškica

Dublji okrugli model koji nam dolazi u havana dezenu, rozom i plavom. Odličan izbor boja i kombinacija stakla koje će vam prijati u svim vremenskim prilikama i dati idealnu sliku. Pastelni tonovi boldovanih drškica sa srebrnom pločom i logom brenda Emporio Armani za ljubitelje dobrih detalja sa ukusom.

Emporio Armani EA 4140 579719

Modni detalj uz sve kombinacije

Dioptijski boldovan ram, u istom privlačnom dezenu roze i plave havane. Klasičnog blago mačkastog oblika i uz divne boje otvoriće vaše lice biti idealan modni detalj uz sve odevne kombinacije.

Emporio Armani Modeli EA3162 5766 50 & 5828 52

Posetite našu optiku u Železničkoj i probajte kako modeli stoje uživo!

Najnovije informacije o kolekcijama svih brendova možete pratiti na našoj Instagram stranici.

Gordana Uhlik
Železnička 34

Gordana Uhlik dugi niz godina radi kao profesionalac za brigu o očima u optici Yason

Urednik članka
Dušan Mrden

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.