IZDVAJAMO: Nova kolekcija Bvlgari naočara

Nova kolekcija Bvlgari naočara odražava lepotu žene, pojačavajući različite aspekte ženstvenosti, sjajnu veličanstvenost, stilski urbani duh ili elegantni šarm – sve to sa prepoznatljivom privlačnošću.

Izvanredna lepota u svakodnevnom dodatku. Beskompromisan dizajn. Za osobe koje se žele razlikovati noseći jedinstveni aksesoar. Savremen i nepogrešiv dizajn ih čini dragocenim i ekskluzivnim modnim dodatkom. Dizajn sa stilom koji odgovara svakom licu.

Bvlgari naočare pozicionirane su na najviši segment naočara – kao i nakit, karakteriše ih luksuzna izrada i odvažan stil. Odlikuju ih dragoceni materijali poput zlata, dragulja i austrijskih kristala. Stilska drskost i sklonost boji, Bvlgari aksesoari su odmah prepoznatljivi.

Beskompromisan dizajn

Mačkasti metalni okvir iz Serpenti kolekcije u intrigantnoj i razigranoj paleti boja predstavljaju potpis brenda koji krasi oči, za urbanu ženu.

Bvlgari model BV2186

Dragoceni i prirodni materijali

Pravougaoni okvir od acetata, prirodan i antialergijski materijal iz kolekcije B. zero1 odražava najnovije trendove za modernu ženu.

Bvlgari model BV4178

Glamur savremene boginje

Okvir od acetata iz Diva’s dream kolekcije je elegantan i graciozan. Kolekcija koja prikazuje italijansku ženstvenost i privlači glamur savremene boginje.

Bvlgari model BV4182b

Stilska drskost i odvažnost

Ukrašene raznobojnim ikonskim skalama, savršena kombinacija volumena. Vrhunski glamur u Serpenti stilu.

Bvlgari model BV4184b

Ukoliko želite da budete posebni i da istaknete svoju ženstvenost Bvlgari je pravi izbor za vas.

Ukoliko pratite najnovije modne trendove posetite našu Instagram stranicu i pročitajte ostatak članaka iz naše rubrike Novosti!

Sanja Janka
Bulevar Oslobođenja 34

Sanja Janka je već dugi niz godina profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason

Urednik članka
Dušan Mrden

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.