KOLABORACIJA BRENDA VOGUE x HAILEY BIEBER

Na veliku radost ljubitelja brenda VOGUE izašla je nova kolekcija za proleće/leto 2022. godine. Ovoga puta VOGUE EYEWEAR proslavlja početak nove saradnje sa poznatom američkom manekenkom HAILEY BIEBER. Muza modne piste postaje kreativna saradnica i ambasadorka brenda Vogue i u to ime predstavlja prvu kolekciju za ovaj mladalački brend. Na svakom modelu nalazi se logo sa imenom manekenke, što ih čini unikatnim.

Hailey Bieber, ćerka poznatog glumca Stephen Baldwin-a i supruga Justin Bieber-a, jedan je od najvoljenijih modela svoje generacije, i pritom obožava sunčane naočare.

Prelepi modeli ove kolaboracije stižu u naše optike u pravo vreme za letnje avanture. Kolekcija je podeljena na modele od acetata i na modele napravljene od metala. Pogledajmo o kakvim naočarima je reč.

ACETAT

VO5440S

Acetatni četvrtasti model VO5440S napravljen je tako da pleše kao da ga niko ne gleda. Hrabar izgled trendi oblika iz devedesetih daje šarmantnu privlačnost. Maslinasto zelena boja je upravo boja koja je pokupila naše simpatije i koja je već duže vreme omiljena među dizajnerima.

VO5441

Oblici i boje sunčanih naočara preneti su i na dioptrijske okvire. Oštre ivice i boldovan profil hvataju stil slavnih iz svakog ugla. Ovaj model okvira VO5441 nam dolazi u krem, zelenoj, crnoj i havana nijansi koje su usklađene sa trendovima.

VO5438S

VO5438S uvek spreman da uhvati svetlo na modnoj pisti izgledom koji je dostojan dive. Retro-šik oblik, pored crne i havana nijanse, može se pronaći i u maslinasto zelenoj boji i boji ćilibara. Kombinaciju koju mi izdvajamo ovom prilikom je acetat u boji ćilibara ukombinovan sa staklima plave boje za izgled koji osvežava.

VO5439

Dioptrijski okvir VO5439 izdvajamo u havana nijansi, jednoj od najčešće biranih. Blago mačkast i ženstven, boldovan i hrabar. Autentičan stil slavnih prenet je i na okvire.

METAL

VO4245S

Lagan i samouveren VO4245S modernog leptirastog oblika ostavlja bez daha. Kose linije i moderan rub daju svakodnevni glamur ovim naočarima. Izdvajamo metal u rose gold nijansi ukombinovan sa acetatnim drškicama i staklima u konstantnoj braon boji.

VO4244

Dioptrijski okvir VO4244 koji je Hailey dizajnirala tako da pametan look učini potpuno modernim. Popularna pale gold nijansa metala savršeno se uklapa sa drškicama u havana nijansi. Upravo ova kombinacija boja naći će se i na vizualima.

VO4242S

Hailey ležernom stilu i klasičnom metalnom dizajnu daje modnu prednost.  Za ove letnje dane, kada preovladavaju živahne boje, izdvajamo sledeću kombinaciju boja naočara VO4242S, a to je zlatni okvir i plava stakla. Osvežite svaki stajling ovim sunčanim modelom.

Da li ste znali da svi modeli koji su dostupni u našim radnjama mogu da se poruče i putem našeg online sajta – najnaocare.rs?

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Ivana Bojičić je marketing menadžer kompanije Yason.

Ivana Bojičić
Marketing menadžer

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.