JIMMY CHOO STIŽE U YASON

Sa uzbuđenjem vam najavljujemo proširenje našeg asortimana, koje će uskoro biti obogaćeno modelima naočara luksuznog brenda Jimmy Choo.

U junu 2023. godine EssilorLuxottica i Jimmy Choo potpisali su ekskluzivni ugovor za dizajn, proizvodnju i distribuciju Jimmy Choo naočara širom sveta, koji je stupio na snagu 1. januara 2024. i trajaće do 31. decembra 2028. godine, uz opciju automatskog obnavljanja na dodatnih pet godina.

Ugovor kombinuje glamurozni stil ovog britanskog brenda i razigrani odvažan duh sa jedinstvenom veštinom izrade, inovativnim mogućnostima i stručnošću kompanije EssilorLuxottica. Ovo partnerstvo dovodi Jimmy Choo Eyewear u novu eru.

U našoj najavnoj kampanji za Jimmy Choo brend našla se predivna Aleksandra Jevtić, koja će biti ambasador ovog britanskog brenda.

Jimmy Choo Yeang Keat je malezijski modni dizajner i suosnivač luksuzne modne kuće koja nosi njegovo ime, koja je postala poznata po svojim ručno rađenim cipelama. Brend je osnovan 1996. godine i poznat je po elegantnim i glamuroznim kreacijama. Prva radnja otvorena je u Londonu, a brend je stekao slavu zahvaljujući svom visokokvalitetnom ručnom radu i inovativnom dizajnu, čime spaja tradicionalne zanatske veštine sa luksuznim izgledom.

Ono što je karakteristično za ovaj brend jesu detalji u vidu kristala, perli i čipke, što ih čini vrlo prepoznatljivim i poželjnim u svetu mode. Mi smo izdvojili nekoliko modela različitih stilova i boja, koje predstavljaju savršen dodatak za svakodnevan ili glamurozan izgled.

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.