IZDVAJAMO: Versace SUN SS2021

Vraćamo se sa rubrikom IZDVAJAMO i ovaj put se osvrćemo na novu SS21 kolekciju Versace sunčanih naočara. Brend Versace obično povezujemo sa smelošću – nakit, obuća pa i naočare obično pružaju završni dodir bilo kom izgledu. Sunčane naočare karakterišu vrhunski materijali, prepoznatljiva estetika i dizajn visokog kvaliteta.
Ovog leta za sunčane dane odabrali smo nekoliko modela sunčanih naočare koje su nas osvojile svojim neobičnim oblikom i upečatljivim dizajnom.

VE4394-108/73 54

ve4394

 Jednostavne, otmene a ipak sasvim interesantne da vam dodatni nakit neće biti potreban zbog prelepog dizajna drškica koje su satkane od prepoznatljivog Greca motiva.

VE2230B-125280 45

VE2230B

 Savremeni pilot oblik ukrašen svarovski kristalima, sa zlatnom elegantnom drškicom. Osvežiće vaš stajling na pravi način.

VE4405-GB1/87 54

VE4405

Neodoljiv i moćan pravougaoni oblik, izrađen od acetata sa prepoznatljivim logom meduze na drškicama. Uneće dozu elegancije i urbanog stila vašem svakodnevnom izgledu.

VE4395-GB1/87 59

ve4395

 Naš favorit iz najnovije kolekcije, unikatni model heksagonalnog oblika i drškicama satkanim od Greca znaka ostavlja snažnu dozu glamura i misterije za svakoga ko se odluči da bude njegov.

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Jasmina Relić već dugi niz godina radi kao profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason.

Jasmina Relić
Bulevar Oslobođenja 73

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.