IZDVAJAMO: VALENTINO VISTA FW21

VALENTINO VISTA FW21 kolekcija podeljena je na dva segmenta. Ovog puta pažnju ćemo posvetiti segmentu pod nazivom ALLURE.

Ova kolekcija donosi pregršt boja i detalja koji VALENTINO čine prepoznatljivim, a uvek originalnim i unikatnim. Od kolekcije predstavljamo modele koje ćete videti u nastavku.

VA3064 5031

Ženstven okvir  VA3064 mekih zaobljenih ivica u nesvakidašnjoj kombinaciji plave i crne boje sa zaštitnim MAXI STUD znakom koji unosi dodatnu dozu modernog stila, je odličan izbor za nošenje kako uz džins tako i uz elegantnije kombinacije. 

VA3065 5193

Okvir VA3065 klasičnije forme koji origalnost i karakter licu daje izborom acetata otvorenih boja koje se prelivaju od jarke do neutralne nijanse, a jednostavnost oblika i udobnost ga čine savršenim izborom za svakodnevno nošenje.

VA3067 5002

Četvrtasta retro forma VA3067 u klasičnoj i uvek jedinstvenoj kombinaciji havana acetata, sa diskretnim i elegantnim V logom na tankoj metalnoj drškici, dodaje toplinu licu i ujedno ga naglašava.

Da li ste znali da svi modeli koji su dostupni u našim radnjama mogu da se poruče i putem našeg online sajta – najnaocare.rs

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Bojana Oreščanin  je dugi niz godina profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason.

Bojana Oreščanin
Zmaj Jovina 26

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.