IZDVAJAMO: TOP 6 JESENJIH MODELA NAOČARA

Naš predlog jesenjih modela naočara uključuje širok spektar stilova, boja i materijala, tako da možete pronaći savršen par koji odražava vašu individualnost. Bez obzira da li preferirate klasičan i elegantan izgled, moderni minimalizam ili upadljivu kreativnost, naše naočare će vam pružiti izvanredan izbor.

Predstavljamo vam šest modela naočara koje možete pronaći u Yason maloprodajama, kod naših optika partnera ili poručiti online putem sajta najnaocare.rs.

MU 10YS 11M01T

Kao što se ističe tako elegantno na torbicama i drugim dodacima, vertikalni logo Miu Miu Glimpse predstavljen je u novom kvadratnom stilu i na naočarima. Oversized četvrtasti okvir u boji peska je odličan odabir za ovu jesen.

VO4244 280 53

VOGUE dioptrijski okvir VO4244 mačkastog oblika voljen je među pripadnicama lepšeg pola. Metalni front u zlatnoj boji dopunjuju tanke crne drškice od acetata. Brend Vogue možete pronaći  u svim našim maloprodajnim objektima, kao i na našem sajtu najnaočare.rs

AX4121S 807887

Ležeran stil i izuzetno lak za nošenje, Armani Exchange model naočara je sve što se može poželeti. Ovaj jednostavan model krasi vrhunski dizajn AX 3D logoa u transparentnoj žutoj nijansi.

RB3647N 9235BH

Podatak da se Ray-Ban Double Bridge proizvodi u neverovatnih 20 kombinacija boja je sasvim dovoljan da shvatimo koliko je u stvari popularan i zašto će i ove jeseni biti apsolutni hit. 

DG3373 501

Kvadratni oblik odvažnih ivica i oštrih uglova karakteristike su DG3373 okvira za vid. Ono po čemu je ovaj model unikatan jeste DG logo pod uglom od 45 stepeni na samo jednoj od drškica.

PR 27ZS 16K70A

Prada Triangle prostire se duž cele drškice unisex modela PR 27ZSOve naočare su idealne za tmurno vreme jer svojim žutim staklima podižu kontrast boja.

Da li ste znali da svi modeli koji su dostupni u našim radnjama mogu da se poruče i putem našeg online sajta – najnaocare.rs?

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.