IZDVAJAMO: Oakley naočare uz aktivan život

Ove nedelje u blogu IZDVAJAMO stavljamo akcenat na dobro poznati brend Oakley.

Bavite se sportom ili vodite aktivan život? Želite lagane i izdržljive naočare sa kvalitetnim sunčanim staklima? Oakley je pravi izbor za vas.

Plutonit i HDO tehnologija

Brend koji je nastao 1975. ima u ponudi kvalitetna sunčana sočiva izrađena od najčistijeg polikarbonata (Plutonit) koji je otporan na udarce. Sva Oakley sočiva su izradjena HDO tehnologijom, koja vam pruža čistu i oštru sliku. Oakley naočare pružaju maksimalnu udobnost i komfor pri nošenju. Zahvaljujući tehnologiji Tree – point fit vam obezbeđuju kontakt svakog okvira samo na mostu (koren nosa) i na krajevima drškica. Sa njima možete potpuno uživati u svakodnevnim aktivnostima.

Pitchman R Carbon

Savršeno lagan i udoban model, sa providnim frontom. Drškice su izrađene od karbonskih vlakana, koje mu daju luksuzniji izgled. Spojene su sa frontom Hollowpoint (šuplja tačka) šarkom koja pretvara jednostavnost u umetničko delo. Jednostavan a ujedno efektan okvir koji može da se nosi uz svaku odevnu kombinaciju.

Oakley naočare Pitchman R Carbon OX8149 03

Crosslink Switch

Svestran model koji vam daje po malo sportski izgled. Sa njima nemate problem ukoliko imate dioptriju, a smeta vam sunčeva svetlost. Za par sekundi možete da zamenite dioptrijski klip sa sunčanim.

Oakley model Crosslink Switch OX3128 01

Anorak

Naočare sa kojima lagano prelazite iz svakodnevnog života u aktivne avanture. Jednostavnim klikom na dugme naočare se udaljavaju od lica i omogućavaju bolji protok vazduha, bez zamagljivanja.

Oakley naočare Anorak OO9420 01

Sliver

Model koji opušteno možete da nosite u svim prilikama. Bezvremenski dizajn, oplemenjen iridijumskim premazom u plavoj boji za atraktivniji izgled.

Oakley model Sliver OO9262 47

Ukoliko smo vas zaineresovali, posetite nas i pogledajte bogatu ponudu Oakley-a koju imamo.

Sve što može dobro, može i bolje!

Ukoliko pratite najnovije modne trendove posetite našu Instagram stranicu i pročitajte ostatak članaka iz naše rubrike Novosti!

Sanja Janka
Bulevar Oslobođenja 34

Sanja Janka je već dugi niz godina profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason

Urednik članka
Dušan Mrden

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.