IZDVAJAMO: Nova kolekcija Versace naočara

Vraćamo se našoj rubrici pod nazivom IZDVAJAMO i razgovaramo sa koleginicom o tome kako izgleda nova kolekcija legendarnih Versace naočara. Pored mogućnosti pregleda i izrade dioptrijskih naočara, u našim optikama naići ćete na zaista veliki izbor sunčanih naočara i dioptrijskih okvira.

Ove nedelje, moj izbor je Versace kolekcija. Originalna i jednostavno privlačna, sažeta od klasičnih modela do modela sa originalnim Versace pečatom za prave ljubitelje brenda.

Jednostavno ali atraktivno

Izdvajam model za korekciju vida mačkastog oblika, kvalitetnog acetata u havani i crnoj boji, sa mat zlatno žutim drškicama koje su nežno oslikane Versace imenom. Model je za sve dame koje vole jednostavno ali atraktivno, sa ovim modelom će sigurno biti zapažene. 

Versace model 3271 108 54, GB1 52 ukrašen zlatnim drškicama

Dodatak Swarowski kristala

Klasičnog oblika i punog masivnog acetata sigurno će privući pažnju. Elegantan model sa drškicama koje pokrivaju vaš profil ali sijaju ukrašene cvetom od Swarovski kristala. Sa njima postižete efekat modernog i prefinjenog stila.

Swarovski kristal sija na Versace modelu 4353BM 531487 51

Legendarna Versace meduza

Drugi model koji sam odabrala takođe je iz sunčanog segmenta sa Versace meduzom na drškici, koja deluje kao medaljon utisnut samo za kako sam na početku napomenula prave ljubitelje brenda. Mačkast oblik, zlatni detalji i model  VE4368 108/73 56, VE4368 GB1/87 56 će biti savršen izbor. 

Sunčane VE4368 108/73 56 obeležene legendarnom Versace meduzom

O delu kolekcije za muškarce pisaćemo drugi put.`

Da li nas pratite na Instagramu?

Gordana Uhlik
Železnička 34

Gordana Uhlik dugi niz godina radi kao profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason