IZDVAJAMO: MUST-HAVE NAOČARE ZA LETO 2023.

Pored kupaćeg, peškira i kreme sa zaštitnim faktorom, kvalitetne sunčane naočare su neizostavni detalj kada se nađemo na vrelom svetlucavom pesku.

Boravak na plaži znači dug vremenski period izloženosti sunčevim zracima, zato je potrebno da kožu i oči dobro zaštitimo. Pažljivo smo birali must-have sunčane naočare iz aktuelnih kolekcija koje bi mogle biti baš vaš izbor ovoga leta!

U nastavku pogledajte koje smo to modele izdvojili ovog puta.

TOP 5 

RA5298U 6072T5

Ukoliko želite naočare koje će da vam pruže odličnu zaštitu i ujedno modno upotpune vaš outfit onda su upravo RA5298U sunčane naočare najbolji izbor za vas. Uz polarizovana stakla na letovanju će da odmaraju i vaše oči.

VO5509S 30708D

Vogue naočarE koje smo izdvojili ovom prilikom simbolično su nastale u ime proslavljanja pedesete godišnjice postojanja brenda Vogue Eyewear. Retro model u boji slonovače savršen je odabir za ovo leto.

MU 08XS 03T0A6

Miu Miu sunčani model MU 08XS izvdvaja se u moru prepoznatljivih oblika. Puder roze nijansa acetatnog fronta savršeno se uklapa sa tankim metalnim drškicama koje čine ovaj model elegantnim.

VE2235 100284

Jedan od najprodavanijih Versace modela napravljen je u izuzetno smeloj varijanti za sve hrabre ljubitelje brenda. Dizajn i boja ovih naočara vodi u neku sasvim novu dimenziju.

RB4323 644971

Za fanove klasike izdvajamo Ray-Ban model neverovatne lakoće koji pruža ugodnost prilikom celodnevnog nošenja. Ove naočare učiniće boravak na plaži izuzetno prijatnim, a vaše oči će vam biti zahvalne.

Da li ste znali da svi modeli koji su dostupni u našim radnjama mogu da se poruče i putem našeg online sajta – najnaocare.rs?

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.