IZDVAJAMO: DOLCE&GABBANA VISTA FW21

DOLCE&GABBANA VISTA FW21 kolekcija je pred nama i ostaviće vas bez daha!

Ova luksuzna modna kuća ne prestaje da nas oduševljava. Strast, senzualnost i sicilijanska kultura je ono što iznova inspiriše kolekcije.

Ova kolekcija je podeljena na tri segmenta, a svaki od njih možete upoznati u nastavku teksta.

GROSS GRAIN

DG1338 1298

Suptilan okvir DG1338 leptirastog oblika u nežnoj rose gold boji koja savršeno ističe porcelanski ten. Na drškici je istaknut prepoznatljiv DG monogram. Uz ovu boju okvira dolazi i prelep lančić koji upotpunjuje prefinjenost.

DG1339 1354

Popularni round oblik našao se i u novoj Dolce&Gabbana kolekciji kod modela DG1339. Izrezbareni metalni front i unikatni DG monogram na drškicama krase i ovaj model.

HALF PRINT

DG3325 3318

Kombinacija crnog acetata sa prepoznatljivim leopard printom, ali ovaj put u kraljevsko plavoj boji koja zaista odiše luksuzom. Fenomenalan mačkast cat eye oblik modela DG3325 sa nežnim metalnim drškicama u zlatnoj boji. Igra boja za jedinstven izgled.

DG3345 3316

Iz kolekcije pola printa izdvaja se i okvir DG3345 pravougaonog oblika. Gornji deo je crn, a donji deo je naglašen fenomenalnom kombinacijom crne osnove obogaćene belim tufnicama. U nekim tufnicama se nalazi i diskretan DG logo.

GRAFFITI

DG5076 3314

Inovativan, moderan, transparentni DG5076 okvir sa upečatljivim, a opet diskretnim Dolce&Gabbana potpisom u stilu grafita. Savršen mačkasti oblik za urbane, moderne i žene sa stilom.

Da li ste znali da svi modeli koji su dostupni u našim radnjama mogu da se poruče i putem našeg online sajta – najnaocare.rs

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sanja Janka već dugi niz godina radi kao profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason.

Sanja Janka
Bulevar Oslobođenja 34

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.