IZDVAJAMO: DOLCE&GABBANA SUN SS2021

Nova Dolce&Gabbana Sun SS21 kolekcija stigla je i lepša je nego ikada!

Ovaj put Stefano i Domenico dizajnirali su kolekciju u pravom smeru za se one koji vole autentične italijanske, glamurozne sunčane naočare.

Upotpunjene inovativnim prorezima na drškicama, metalnim ramovima u kombinaciji sa savršenim acetatom, zlatni D&G logotip se ističe na svakom okviru.

DG2267 02/8G

Oversized model sa ukrašenim metalnim drškicama osvaja svojom jednostavnošću. Diskretni detalji odražavaju pravi mediteranski stil, pun strasti.

DG6157 502/13

Potpuna energija jednostavnosti i senzualnosti spojena u jednom modelu. Diskretan potpisni zlatni detalj odaje utisak pravog kosmopolitskog izgleda.

DG2268 13348G

Fenomenalan model kvadratnog oblika, u odličnoj sinergiji crne i zlatne boje. Za sve one koji drže do sebe i žele da izgledaju elegantno u svakoj situaciji.

DG6141 502/13

Model za ovu sezonu, dolazi u atraktivnom butterfly obliku. Tamno siva stakla u kombinaciji sa crnim ramom upotpunjena su zlatnim logom brenda – kombinacija koja odiše luksuzom.

Ono što Dolce&Gabbana naočare čini jedinstvenim jeste italijanski glamur koji je protkan kroz svaku njihovu kolekciju odeće i aksesoara.

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Manja Uvalin već dugi niz godina radi kao profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason.

Sanja Janka
Bulevar Oslobođenja 34

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.