Izdvajamo 5 prolećnih modela naočara

Dočekajte sunčane dane spremni uz naočare iz najnovije i aktuelnih kolekcija poznatih svetskih brendova koje nude stakla koja će vam pružiti apsolutnu zaštitu, materijale koji daju savršenu ugodnost prilikom nošenja i uz sve to estetski podižu izgled na viši nivo.

U nastavku pogledajte šta smo to izdvojili za vas.

Unisex model PR A07S kombinuje pravougaoni oblik sa PRADA logotipom čime dokazuje sposobnost brenda da kreira moderne ali prefinjene komade.

Naočare brenda Prada možete pronaći na najnaočare.rs našem online shop-u, kao i u Yason optikama u Novom Sadu na Bulevaru oslobođenja 34 i u Zmaj Jovinoj 26, i u Beogradu u Prote Mateje 62 i u Sava Centru.

Naočare VE2264 retro ovalnog oblika inspirisane su naočarima iz devedesetih godina i modernizovane se vraćaju sa original dekoracijom iz istorijskih arhiva.

Ako pratite trendove potražite ovaj unikatni Versace model na našem online-u i u Yason optikama na Bulevaru oslobođenja 73 i u Železničkoj 34 u Novom Sadu, kao i u Prote Mateje 62 i u Sava Centru u Beogradu.

Naočare luksuznog italijanskog brenda Miu Miu nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Neprevaziđena havana nijansa acetata upotpunjena je vertikalnim zlatnim logom kod modela MU 09WS.

Luksuzni brend Miu Miu dostupan je na našem online shop-u, kao i u našim optikama uZmaj Jovinoj 26 u Novom Sadu i u Sava Centru u Beogradu.

Fina metalna konstrukcija pilotskih Dolce&Gabbana naočara za sunce daje neodoljiv efekat dvostrukog oboda, što ovaj vanvremenski model čini luksuznim.

DG2220 vas čeka u Yason optici u Zmaj Jovinoj 26 u Novom Sadu, i u Sava Centru u Beogradu, kao i na našem online shop-u.

Klasika je uvek siguran i dobar odabir ako želite da bez velikog truda ostavite upečatljiv utisak. Ray-Ban RB2180 čini savršeni spoj jednostavnog i urbanog stila.

Potražite već danas ovaj model u Yason optikama u Zmaj Jovinoj 26 i u Železničkoj 34 u Novom Sadu, zatim u Sava Centru u Beogradu, kao i na našem online shop-u najnaocare.rs .

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.