ESSILOR TRANSITIONS FOTOOSETLJIVA SOČIVA

Nosilac ste naočara koji ima potrebu za korekcijom vida i koji ujedno želi da kontroliše količinu svetla koje dopire do vaših očiju?

Imamo rešenje za vas!

Želite jedne naočare koje ćete moći da nosite u svakoj prilici, i na otvorenom i u zatvorenom prostoru? Pravo rešenje za vas je nova generacija Essilorovih Transitions fotoosetljivih sočiva koja se temelji na potrebama nosilaca. U zatvorenom prostoru ostaju čisto prozirna, a pod uticajem UV zraka tamne i pružaju adekvatnu zaštitu vašim očima. Nova generacija mnogo brže reaguje, tačnije za izuzetno kratko vreme posvetli/potamni. Pored osnovnih boja (siva, zelena, braon), ova sočiva mogu se naći u još 4 nove boje (emerald, safir, ametist, amber).

Transitions fotoosetljiva stakla iza šoferšajbne ne tamne, jer sve novije generacije automobila već u samom staklu imaju UV zaštitu. Međutim, postoji rešenje i za ovu situaciju, a to su stakla pod nazivom TRANSITIONS XTRActive.

 XTRActive su fotoosetljiva stakla koja na otvorenom tamne do čak 80%, dok u kolima, iza vetrobranskog stakla tamne do 50%. Eliminišu 100% UVA i UVB zrake i ostaju lagano obojena u zatvorenom prostoru. Pored toga, poseduju superiornu otpornost na ogrebotine, prljavštinu i prašinu.

Sa napretkom tehnologije došla su i sočiva koja pored foto efekta imaju i polarizaciju. Sada možemo da kažemo da je užitak potpun, jer dobijamo sve što nam je potrebno u jednim staklima.

U našim maloprodajama, koje se nalaze na 6 lokacija u Novom Sadu i Beogradu, možete izvršiti proveru dioptrije i dobiti najbolju preporuku koja stakla su najadekvatnija za vas.

Birajte samo najbolje za svoje oči!

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.