EDITORIJAL: BURBERRY SS22

Prošle godine imali smo zadovoljstvo da dočekamo povratak Burberry u naš širok dijapazon svetskih brendova i zato smo odlučili da vam ovogodišnju kolekciju SS22 prikažemo u najboljem svetlu zajedno sa jednom od najvećih zvezda na Balkanu – naša predivna Sara Jo je akterka prolećnog Yason editorijala.

„Blistava metalna kopča koja krasi čuvenu Olympia torbu, ovaj put se nalazi na modelima naočara koje Sara nosi na našim novim vizualima. Uniseks, krem, kvadratni i zaobljeni mačkasti oblici izrađeni su u autentičnom stilu brenda za najnoviju kolekciju koja će biti aktuelna ovog leta.

Drugi deo editorijala stavlja akcenat na dva retro metalna modela koji su upotpunjeni prepoznatljvom Burberry šarom na drškicama. Davne 1967. godine menadžer Pariske Burberry prodavnice izložio je legendarne kapute u kombinaciji sa unutrašnjom kariranom postavkom kako bi dodao tračak boje u izlog. Ubrzo potom klijenti su počeli da traže komade odeće sa kariranim printom i tako je on postao neizostavan deo istorije ovog brenda. Elegantni i jednostavni, ovi modeli dizajnirani su sa ciljem da zauvek ostanu deo vaše garderobe.

Sara svojim jedinstvenim talentom i unikatnim stajlingom vlada muzičkom scenom već dugi niz godina i na savršen način predstavlja sve ono na šta Balkan treba biti ponosan kada je u pitanju jedna mlada umetnica. Istrajnost i jedinstvenost su dve reči koje povezuju Burberry i Saru i predstavljaju idealan spoj za ovu kampanju.“

Dušan Mrđen, kreativni direktor kompanije Yason

Editorijal BURBERRY x Sara Jo napravljen je u Aprilu 2022. godine
Kreativni pravac i video produkcija / Dušan Mrđen
Model / Sara Jovanović
Fotografija / Natalija Mrđen

Yason kreativni tim / Snežana Marković
Autor članka / Ivana Bojičić
Make-up / Marina Dulić Podraščanin

Sara nosi Burberry modele BE4361, BE4363, BE3133  i BE3132

Burberry model BE4361 300787, po imenu SOPHIA, pripada segmentu B Olympia. Ova inspiracija potiče sa prepoznatljive Burberry Olympia torbe u vidu kopče koja krasi njen kaiš. Izuzetno naglašen model blago mačkastog oblika napravljen je od kvalitetnog acetata u beloj boji te odiše glamurom i luksuzom. Dok ga nosite na licu osećaćete se kao filmska diva!

Upoznajte PENELOPE! Naočare BE4363 3990T5 su takođe iz segmenta B Olympia. Predimenzioniran model četvrtastog oblika predstavlja savremenu modu, u pravom Burberry stilu. Nova biscuit beige nijansa pravo je osveženje koje savršeno oslikava ovaj brend. Ako želite da budete primećeni i u trendu ovaj model je pravi pogodak.

PIPPA je ime velikih okruglih elegantnih naočara pod šifrom BE3132 110919. Plava gradirana stakla u savremenoj metalnoj konstrukciji inspirisana su šezdesetim godinama prošlog veka. Ovaj jednostavan i izuzetno lagan model krase drškice sa reinterpretacijom kultnog Burberry motiva u 3D efektu.

DAPHNE model BE3133 11098E u vintage stilu dodaće notu privlačnosti svakom izgledu. Četvrtast oblik upotpunjen je zelenim gradiranim staklima za što jasniju i realniju sliku. Emajlirani detalji na drškici sa 3D efektom ovim naočarima daju poseban pečat.

Da li ste upoznati sa luksuznim brendom BURBERRY? Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.