TREND: ZLATNI TONOVI

Zlato – asocijacija na moć, glamur i luksuz.

Ono što već dugo ne izlazi iz mode jesu metalni okviri u zlatnim tonovima koji pristaju svakoj boji kože, kao i svakom starosnom dobu. Zlatne tonove često viđamo na modnim pistama, kao i na crvenom tepihu jer su omiljeni među poznatim ličnostima.

Predstavljamo vam naš odabir naočara u zlatnim nijansama. Zasijajte i vi sa nekim od naših okvira.

VO4244 280

VOGUE dioptrijski okvir VO4244 mačkastog oblika voljen je među pripadnicama lepšeg pola. Metalni front u zlatnoj boji dopunjuju tanke crne drškice od acetata. Brend Vogue možete pronaći  u svim našim maloprodajnim objektima, kao i na našem sajtu najnaočare.rs.

BE1361 1109

BURBERRY dioptrijski okvir BE1361 karakteriše izuzetna lakoća koja obezbeđuje ugodno celodnevno nošenje naočara. Trendy oblik fronta pristaje svakom obliku lica i upotpunjuje svaki outfit. Brend Burberry možete pronaći na lokaciji Železnička 34.

DG1323 02

Oversized DOLCE&GABBANA okvir DG1323 je suptilan, ali i veoma upečatljiv. Monotoniju klasičnog četvrtastog oblika razbija dolce&gabbana logo ugraviran po spoljnim ivicama okulara. Ovaj ukras čini da okvir izgleda još luksuznije. Naočare su dostupne za online porudžbinu na najnaočare.rs.

VE1270 1002

Minimalni metalni dizajn VERSACE poluokvira VE1270 uglavnom je popularan među ljubiteljima neupadljivih naočara. Jednostavan front upotpunjuju i krase drškice na kojima se nalazi prepoznatljivi lavirint. Versace okvire možete da pronađete u Yason optikama na sledećim lokacijama: Železnička 34, Bulevar oslobođenja 73 i Hadži Ruvimova 63-65kao i online na najnaočare.rs.

RB6465 3086

Retro naočare su potpuni hit već neko vreme. RAY-BAN unisex okvir RX6465 po imenu JACK odličan je izbor ukoliko želite da budete drugačiji, da kroz naočare iskažete svoju snagu i stav, kao i da privučete pažnju mnogih. Ovaj okvir dostupan je u Yason optici na adresama Železnička 34, Bulevar oslobođenja 34 i Hadži Ruvimova 63-65, kao i za online porudžbinu na najnaočare.rs.

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Ivana Bojičić je marketing menadžer kompanije Yason.

Ivana Bojičić
Marketing tim

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.