IZDVAJAMO: BURBERRY SUN

U narednim redovima članka približićemo vam muški deo BURBERRY SUN kolekcije, koja je ujedno i dokaz da u premium acetatu, klasičnoj eleganciji i udobnosti postoje idealni modeli baš za njega.

BE4293 394671

Model BE4293 u izazovno tamno zelenoj, blago transparentnoj nijansi. Klasičan četvrtasti oblik stakla i masivna drškica upotpunjuju svakodnevni stil kojim ovaj model odiše. Stakla su u prijatnoj zelenoj nijansi koja daje prirodnu sliku na svet oko nas. 

BE4309 395987

Model BE4309 čiji je samo oblik klasičan. Neobična teget boja fronta i drškica sa vidljivim natpisom brenda. Unutrašnjost modela je ispunjena prelepim Burberry printom u plavičasto sivoj boji. Siva boja stakala će vam smiriti jake boje koje nam donosi leto.

BE4329 300273

Model BE4329 nas vraća retro stilu u neprevaziđenom havana printu. Most u obliku ključaonice i elegantne nitne na frontu naglašavaju unikatnost i elegantan stil. Stakla su u prijatnoj i toploj braon boji.

Ukoliko pratite trendove možete pročitati naš blog post na temu Zlatni tonovi. Pratite stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Gordana Uhlik je dugi niz godina profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason.

Gordana Uhlik
Železnička 34

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.