Yason Decembar: BULEVAR OSLOBOĐENJA 73

Yason Decembar je opet tu, a naše drage kolege iz optike na lokaciji Bulevar oslobođenja 73 izdvajaju savršene dioptrijske i sunčane modele koji mogu poslužiti kao idealan poklon! 🎁

Da li znate kako ćete obradovati nekoga za praznike?

Decembar nas asocira na mermerno bele nijanse, tamno zelene acetate i zlatne detalje na drškicama koji upotpunjuju sunčane i dioptrijske naočare u Yason optici, Bulevar oslobođenja 73📍

Pogledajte kako oni izgledaju u članku ispod.

VE2240 100287

Versace maska iz najnovije FW21 kolekcije futurstičkog oblika upotpunjena 3D La Greca znakom na ivicama fronta.

VE4402 511973

Savršeni VE4402 oversized model u prelepom havana acetatu proslavlja beskonačnost i jedinstvo kroz Magna Grecia ključ na drškicama.

BL3039 A91 

Kvadratnog oblika u mermernoj beloj boji, novi Bolon model osvaja svojom jednostavnošću.

PR 56YV 09Y101

Elegantan i graciozan Prada dioptrijski okvir, metalnog fronta zlatno roze boje sa puder roze drškicama savršeno se uklapa u svaku odevnu kombinaciju.

EA3189 5127

Jednostavan ali svakako upadljiv, ovaj mačkasto-boldovan Emporio Armani model dostupan je u neodoljivoj opal zelenoj boji.

Da li ste videli koje modele su odabrale naše kolege iz optike Yason na lokaciji Železnička 34?

Optika Yason

Bulevar oslobođenja 73

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.