TREND: TRANSPARENTNE NAOČARE ZA SUNCE

Dizajnirane sa stilom ali suptilne na izgled, transparentne naočare postale su trend u svetu mode. Transparentni acetati su skoro providni ali ulepšani bojama sa blagom nijansom koja daje poseban šmek za jesenje dane.

Postoji velik izbor transparentnih naočara, ali ovaj put smo izdvojili 5 predivnih modela koji znamo da će vam se sigurno dopasti.

BL3039 A30

Jedinstven Bolon model LinaBS3039 u transparentno rozoj nijansi idealan je za sve one koji uživaju da prate trendove koji su sada aktuelni. Bolon autentične boje i dizajn zasigurno će vas izdvojiti iz mase. Model BS3039 možete da pronađete u našoj optici u Hadži Ruvimovoj 63.

RB4324 644732

Ray-Ban RB4324 lagane i potpuno transparentne naočare uneće u svaki stajling urbanu notu minimalizma. Njihova prednost leži u tome što se veoma lako kombinuju sa različitim modnim kombinacijama u svako godišnje doba. Model RB4324 možete da pronađete u našim optikama na Bulevaru Oslobođenja 34 i 73.

VE4406 530580

Za sve one koji vole da budu u centru pažnje, izdvajamo zavodljive Versace naočare u transparentno sivoj nijansi sa upadljivom Medusom na drškici. Iako su na prvi pogled glamuroznog izgleda, one se utope sa licem i postanu skoro neprimetne. Model VE4382 nalazi se u Yason optici na Bulevaru Oslobođenja 73.

PR 03WS 03M5S0

Luksuz i jednostavnost vezuju se za brend Prada, zbog toga je model PR03WS pravi izbor za sve one koji vole da imaju dobar aksesoar na licu. Mačkasti model kombinuje crnu i zlatnu sa transparentnom sivom bojom u frontu i time postiže posebnu notu senzualnosti. Ovaj model možete da pronađete u Yason optici na Bulevaru Oslobođenja 34.

VO5392S 295393

Lude, šik i totalno drugačije naočare uvek možete da nađete u Vogue kolekciji. Zbog toga izdvajamo novi transparentno zeleni model koji definitivno upotpunjuje odevnu kombinaciju. Model VO5415S je iz Millie Bobby Brown kolekcije a možete da ga pronađete u Yason optici na Bulevaru Oslobođenja 34.

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sanja Mandić je deo Marketing tima kompanije Yason.

Sanja Mandić
Marketing tim

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.