EDITORIJAL: BURBERRY RETURNS

Legendarni britanski brend Burberry se napokon vratio u kuću Yason.

Godine 1856. dvadesetjednogodišnji Thomas Burberry otvorio je prvu prodavnicu sa odećom u Basingstoku, potom čega je kasnije 1880. godine izumeo materijal koji se zove gabarden

U novom BURBERRY RETURNS editorijalu stavili smo akcenat na jedan od najlepših modela iz nove FW21 kolekcije, kao i jedan bestseller iz prethodnih kolekcija.

„Jedna od interesantih činjenica o Burberry jeste njihova dugačka istorija postojanja, kao i kvalitetni materijali koji se često povezuju sa njihovim imenom. Retko koji brend može da se pohvali sa dugogodišnjom tradicijom koja se iznova osvežava i ostaje relevantna u današnjem svetu.

Ponosni smo što opet imamo priliku da uvrstimo Burberry nazad u naš program svetski poznatih brendova.”

Dušan Mrđen, kreativni direktor kompanije Yason

Editorijal YASON X BURBERRY RETURNS napravljen u Avgustu 2021. godine
kreativni pravac i fotografija / Dušan Mrđen
model / Ines Ćulibrk

Yason kreativni tim / Snežana Marković

Ines nosi Burberry modele BE4284 379013 i BE4336 392073

Pravougaoni okvir vođen današnjim trendovima napravljen je od bio-acetata i bio-sočiva. Drškice su ukrašene sa podebljanim metalnim B monogramom koji se ističe u aktuelnim kolekcijama. Odabrani modeli imaju i unikatan Burberry lanac koji može da se nosi kao dodatni aksesoar.

Luksuzni kockasti model BE4284 upotpunjen zlatnim Burberry logom koji se ističe na prelepoj havana drškici.

Da li ste upoznati sa istorijom brenda Burberry? Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.