TREND: LANČIĆI ZA NAOČARE

U našoj ponudi od sada se možete ponoviti atraktivnim i efektnim modnim detaljem – prelepim lančićem za naočare. Napravljeni od izuzetno laganog materijala, lančići kombinuju plastiku, metal i gume kako bi dostigli dugotrajni efektat. Izbor nijansi i modela je raznovrstan i malo je reći šarenolik.

Ovaj put izdvajamo pet dobitnih kombinacija naočara i lančića koje mogu upotpuniti vašu garderobu ove sezone. Sigurni smo da ćete pronaći za sebe idealan aksesoar uz vaš omiljeni model naočara.

VE4402 314/87

VERSACE Sunčane naočare 4402 sa Greca ukrasnom šnalom na drškici, upadljive i efektne same po sebi sada dolaze još više do izražaja uz neodoljivi masivni lančić crne boje sa ukrasima. Uz lančić savršeno pristaju naočare i u crnoj i u beloj boji, nema sumnje.

VO5372 W44

VOGUE Dioptrijski okvir 5372, savršeno će se uklopiti uz divne transparentne modele lancića u svim tonovima. Akcenat stavljamo na klasičan crni okrugli model, tanji acetat koji u kombinaciji sa lančićem postaje unikatan modni aksesoar.

VO5377S W44/11

Mačkasti boldovan model VO5377S, sa naglašenim masivnim frontom. Model je srednje veličine pa se može kombinovati i sa nežnijim i upadljivijim modelima lančića, u boji po vašem izboru. Mi smo naprvili kontrast i spojili model sa divnim transparentno rozim lančićem, uz masivne alke i izgleda fantastično.

RB4323 644971

RAY-BAN sunčane naočare 4323, naš izbor je transparento-zeleni model, a uz to i jednostavan providan lančić žute boje. Tu su otvorene mogućnosti igranja sa stilom – varira od punih tamnijih nijansi do svetlih žućkastih tonova, u raznim oblicima i veličinama ukrasnih alki.

RX1972V 3086

Dioptrijski okvir – već legendarni Octagon RX1972V. Metalni ram u srebrnoj, zlatnoj i bakarnoj boji. Uz pomenuti ram imate otvorene sve opcije boja i modela lančića, od crvene, zelene i bilo koje nijanse boje koju volite. Mi smo odabrali za naš zlatni ram i ćilibar boju lančića.

Pratite našu stranicu Novosti i ostanite u toku sa najnovijim modnim trendovima iz sveta optike.

Gordana Uhlik dugi niz godina radi kao profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason

Gordana Uhlik
Železnička 34

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.