VIRTUELNA TEHNOLOGIJA PROBAVANJA NAOČARA

Yason kompanija sa ponosom godinama unazad prati tehnološke trendove, trudeći se da svakodnevno ide u korak sa vremenom i različitim inovacijama na tržištu. Shodno tome, odlučili smo da unapredimo poslovanje i obogatimo našim kupcima iskustvo online kupovine preko našeg web shop-a www.najnaocare.rs.

najnaocare

Usled potrebe da se prilagodimo novonastaloj situaciji u svetu, kao i sve većem fokusu na internet prodaju, od marta 2021. godine na naš website implementirano je tehničko rešenje virtuelne tehnologije koja vam omogućava da probate skoro 1.000 modela naočara uz pomoć vašeg telefona ili kamere na računaru.

najnaocare yason

Sve što treba da uradite je da kliknete na dugme VIRTUELNO PROBAJTE NAOČARE i prihvatite da uključite kameru, već sledećeg trenutka na svom licu videćete model koji ste odabrali.

Da li pratite našu Linkedin stranicu? Saznajte najnovije informacije iz sveta optike na našim društvenim mrežama.

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.