TOP 5 – ŽELEZNIČKA 34

Decembar je počeo, a mi smo odlučili da vam pokažemo naš izbor dioptrijskih i sunčanih modela za ovaj mesec! Kolege iz optike u Železničkoj 34 su odabrale svojih top 5 naočara i objasnili zašto se njima dopadaju baš ovi modeli.

Vogue Eyewear 0VO5332 2820 48

Moderan retro model masivnog acetata, u neobičnim punim i SIVE, CRNE, BRAON, MEDENE transparentim bojama.  Okrugao oblik i ključaonica most su karakteristike ovog modela, što će svakako istaći vaš stil i originalnost.

Ray-Ban RB4323 6448Q8 51 

Retro četvrtast oblik, mineralna stakla i neobične boje. Neobične kombinacije i nijanse su ono što ih izdvaja u moru modela. Od transparentnih nijansi do punih boja.

DG3329 3267 55

Atraktivan model mačkastog oblika i laganog prozirnog acetata, sa elegantnim metalnim drškicama bakarne i zlatne nijanse. Prefinjen a opet jednostavan bez viška detalja i ukrasa.

EA4149 584111 55

Izuzetno lagan model, kombinacija brizgane plastike i metala. Mat završna obrada modela daje neobičan izgled i efekat, naročito u sivoj boji, pored crne i braon za ljubitelje klasike.

PS 05MV 2AZ101 53

Moderan ram za muškarce, četvrtastog oblika. U nijansama providne i teget je svakako zanimljiv izbor. Izrađen je od izuzetno lagane brizgane plastike što ga čini udobnim, sa gumenim dodacima na krajevima drškica koje donose dodatnu stabilnost prilikom nošenja.

Posetite optiku Yason u Železničkoj 34 i probajte neki od ovih modela koje su izdvojile naše kolege!

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.