INTERVJU: DRAGANA MIĆALOVIĆ

Energična i talentovana glumica Dragana Mićalović razgovara sa nama o glumi, mašti i pre svega naočarima za rubriku INTERVJU.

Pročitajte koji brend naočara Dragana beskompromisno voli, u kojim situacijama sluša svoj unutrašnji osećaj i šta misli o glumačkom svetu.

Kako bi okarakterisala lični stil kada je u pitanju izbor naočara?
Ada Bojana😁 Sunce, divljina, plaža, najlepši zalazak sunca… Kome su potrebne naočare koje će ga predstaviti takvog kakav je… To je po mom mišljenju Ray-Ban.

Koji brendovi iz Yason Brand Corner-a ti najviše odgovaraju?
Uvek i zauvek Ray-Ban. 😁

Kako izgleda tvoj proces odabira naočara?
Još jedan od razloga zbog kog volim Ray-Ban, je taj, što je to jedini brend gde mi većina modela stoji fantastično. Uvek uzimam različite modele. Biće da i to biram po trenutnom osećaju.

Dragana x Ray-Ban Hexagonal

Koje naočare trenutno nosi Dragana Mićalović?
Ray-Ban Hexagonal. Zauvek omiljene. Menjam samo boju stakla u zavisnosti od garderobe.

Koje boje te najbolje opisuju?
Bela, plava i boja „kože“.

Dragana x Ray-Ban

Kako biraš uloge koje igraš?
Danas je luksuz glumcu da bira šta će igrati. Do sada je nekako sve išlo, makar ja tako mislim, onako kako je trebalo. Par puta se desilo da sam izgubila ulogu i možda dva puta da sam odbila. Idem samo po svom unutrašnjem osećaju… Nekako se uvek ispostavilo da je to bilo bolje za mene, iz nekog razloga.

Šta te najviše uzbuđuje u svetu glume?
Igra života. U mom svetu, gluma pruža susret sa raznim životnim okolnostima, situacijama, borbama, emocijama koje čovek sam po sebi ne bi mogao da oseti kroz jedan život… Ta igra u kojoj je potrebna dečija mašta i koja te time duhovno čini sve mlađim, zapravo budi ono dete u nama koje smo u biti svi mi.

Dragana uvek bira Ray-Ban modele

Kakav savet bi imala za nekoga ko tek počinje da se bavi glumom?
Od aplauza se može živeti. Najlepše

Ukoliko pratite najnovije modne trendove posetite našu Instagram stranicu i pročitajte ostatak članaka iz naše rubrike Novosti!

Više o Dragani Mićalović

 

 

Dragana Mićalović je srpska glumica koja je ostvarila zapažene uloge u serijama i filmovima kao što su: „Zona Zamfirova – drugi deo“, „Priđi bliže“ i „Sinđelići“.

 

Draganu možete pratiti preko njenog ličnog Instagram profila, a njen rad putem IMDB profila.

 

Za dodatne vesti iz sveta optike i mode pratite nas na Instagramu.

 

Urednik članka
Dušan Mrđen

 

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.