IZDVAJAMO: NOVA KOLEKCIJA MICHAEL KORS NAOČARA

Michael Kors je svetski prepoznatljiv dizajner sa nepogrešivim osećajem za glamur i luksuz. Asortiman naočara ovog poznatog brenda je veoma širok tako da vam za početak predstavljamo četiri predivna modela iz naše kolekcije.

Ramovi pravougaonih i zaobljenih ivica

Sveden i nežan, u rose gold boji, modeli MK3045 zauzima prvo mesto na listi najtraženijih modela ovog brenda. Tanki ramovi pravougaonih i zaobljenih ivica, udobni, jednostavni, a opet izuzetno primećeni – nepogrešiv su odabir naših klijenata.

Michael Kors dioptrijske naočare MK3045

Zlatne drškice ukrašene cvetovima

Kada pogledate front modela MK4057 na prvi pogled rekli bi klasičan četvrtasti, blago mačkast okvir u havana boji kao pravi odabir za početak jeseni. Ali kada pogledate drškicu ovog modela shvatate da se osmeh pojavio na licu. Klasičan front u kombinaciji sa romantičnim zlatnim drškicama ukrašenim cvetovima – savršen odabir za početak jeseni sa poslednjim tržajima leta.

Michael Kors model MK4057

Legendarni Michael Kors logo

Savremeni dizajn modela MK4076U ostaviće vas bez daha. Preudoban model večno popularnog oblika sa tankom zlatnom linijom na obrvi deluje sofisticirano. Crni okvir sa zlatnim detaljima nikada ne izlazi iz mode. Kombinacija kvalitetnih materijala, boja i prepoznatljivi legendarni logo na drškicama čini da naočare odišu luksuzom.

Michael Kors naočare MK4076U

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Posetite našu radnju u Hadži Ruvimovoj 63-65 i dočekajte jesen spremni.

Ivana Bojičić
Hadži Ruvimova 63-65

Ivana Bojičić je već dugi niz godina profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason

Pratite našu stranicu Novosti na yason.rs kako ne biste propustili bitne informacije vezane za svet mode i očno zdravlje.

Urednik članka
Dušan Mrden

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.