VITTORIA CERETTI JE NOVO LICE BOLON EYEWEAR

Vittoria Ceretti x Bolon Eyewear

Top model Vittoria Ceretti novo je lice naočara Bolon. Vittoria elegantno odražava glamurozni DNK marke u novim kolekcijama koje su spretna kombinacija vrhunskih materijala i epiteta ”Proizvedeno u Italiji”.

Dioptrijski model iz Bolon kolecije proleće/leto 2020.

Kolekcija proleće/leto 2020 savršeno obuhvata filozofiju brenda Bolon koja promoviše izražavanje ličnosti kroz široku paletu izrazito karakterističnih sunčanih naočara koje će udovoljiti različitim ukusima i različitim modnim stilovima.

Vittoria Ceretti x Bolon Eyewear

Svaki model naočara ima fascinantnu priču; inovacija i funkcionalni aspekti integrisani su u kolekciju čiji elegantni dizajn karakteriše pažnja prema detaljima i vanvremenski šarm.

Preuzeto sa wmido.com

Više o Vittoria Ceretti

2017. godine Vittoria radi kampanju za Dolce & Gabbana

Vittoria je italijanski model koja je započela svoju karijeru u Milanu sa dizajnerkom Kristina Ti. Radila je za svetske brendove kao što su Max Mara,  Dolce & GabbanaArmaniPradaProenza SchoulerJW AndersonMoschinoFendiValentinoRoberto CavalliVersaceMissoniLouis VuittonBurberryChanelChristian DiorMiu MiuGivenchyAlberta FerrettiMarc JacobsMichael KorsBottega VenetaTom FordTommy Hilfiger, and Yves Saint Laurent.

Preuzeto sa wikipedia.com

Više o brendu Bolon možete pronaći ovde

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.