IZDVAJAMO: TOP 12 NAOČARA ZA LETO 2019

Naočare za sunce predstavljaju jedan od najpopularnijih aksesoara. Pre svega nas štite od jakog svetla i sunca, ali takođe doprinose transformaciji našeg izgleda.

Svako u svojoj kolekciji mora da ima par zanimljivih naočara, kako bi u svakom trenutku mogao da upotpuni svoj izgled i učini ga savršenim. Pre svega mislimo na večne klasike koji su uvek u modi kao što je Aviator, Clubmaster ili Round. Ukoliko želite da budete u korak s vremenom trebaju vam i neke od originalnih naočara koje su popularne baš ove sezone.

Predstavljamo vam top 12 sunčanih naočara koje morate da imate ovo leto u svojoj kolekciji:

Maska

Definitivno najpopularnije naočare ovo leto su maske, bilo da su u sportskog ili klasičnog dizajna. One prekrivaju veliki deo lica i zbog toga pružaju najveću zaštitu od sunca i UV zračenja.

Ovo leto ne morate da brinete jer vam sunce neće moći ništa.

Ove sunčane naočare su veoma popularne kod sportista, ali su osvojile i srca široke populacije.

Oakley Dunja Jovanic @imfashionbabe

Versace Bella Hadid

Ray-Ban Wings

Naočare sa ukrasima i detaljima

Na drugom mestu su avangardne naočare sa izraženim detaljima i ukrasima koje se pružaju duž celog okvira. Kao i uvek ističu se Dolce & Gabbana, Prada i Vogue.

Kristali i ručno rađeni detalji će svakom stajlingu uneti ženstvenu i nežnu notu. Ukoliko težite najboljem ovo nećete smeti propustiti.

Vogue Eyewear Gigi Hadid

Prada

Dolce&Gabanna

Naočare sa printom

Na vrhu top 12 liste su se i ove sezone našle sunčane naočare sa print detaljima. Veoma atraktivni print čini čuda na naočarima. Izdvajaju se Valentino, Dolce&Gabbana i Ray-Ban.

Ove sezone birajte naočare sa šarenim printom koje se u potpunosti uklapaju u letnje čarolije.

Valentino 

Dolce&Gabanna

Ray-Ban NINA

Crevene naočare

Sunčane naočare sa crvenim okvirom viđaćemo na ulicama širom sveta ove godine. Vratile su se na scenu u punom sjaju i najrazličitijim oblicima. Crvene naočare čine da se osećane odvažno i retro-futuristički. Ne možete pogrešiti ukoliko baš njih izaberete.

Neki od predvodnika ove sezone su Alain Mikli i Valentino kao i nezaobilazni Ray-Ban.

Alain Mikli Beyonce

Valentino

Ray-Ban Wayfarer

Pravougaone naočare

Ako se osećate futuristički, možete se odlučiti za neke od naočara geometrijskih oblika. Ovaj jedinstveni dizajn će učiniti da izgledate kao modna ikona.

Versace Dunja Jovanić

Miu Miu

Vogue eyewear Gigi Hadid

Veoma male naočare

Suprotnost ultra velikim naočarima koje zauzimaju prvo mesto na modnoj lestvici, ove godine su ultra male naočare koje su se izborile za svoje mesto u top 12.

Ukoliko više volite male naočare niste ostali zapostavljeni jer ćete i vi ove godine zablistati na suncu. Naš predlog su Vogue eyewear koje je dizajnirala Gigi Hadid i Miu Miu naočare.

 

Vogue eyewear 

Vogue eyewear 

Miu Miu Ena Luna

Velike kockaste naočare

Za savršeno leto u kolekciji vaših naočara potrebne su vam jedne velike kockaste naočare koje prekrivaju celo lice. Sa njima ćete i bez šminke izgledati glamurozno.

Ray-Ban Square ruši sve rekorde prodaje ove sezone, ukoliko volite klasiku ovo je pravi izbor za vas. Ukoliko vas privlači avangardnost Dolce&Gabbana se ističe sa svojim prelepim modelima.

Dolce&Gabbana

Ray-Ban

Dolce&Gabbana

Naočare neobičnih oblika

Ove godine dizajneri su se igrali sa dizajnom i oblicima naočara, zbog čega su naočare izgubile svoj standardni izgled i došle u potpuno novu i fascinirajuću dimenziju. Ovakva vrsta destrukcije postala je ikonska.

Miu Miu sa svojim neverovatnim sunčanim naočarima ističe se u prvi plan, slede Emporio Armani. Naravno, ne smemo da zaboravimo i Ray-Ban sa svojim Hexagonal modelom.

Miu Miu

Emporio Armani

Ray-Ban

Okrugle naočare 

Na tržištu se mogu naći najrazličitiji modeli sunčanih naočara, ali posebnu pažnju poslednjih sezona privlače naočare sa okruglim okvirom. Svojom zanimljivom formom postale su imperativ za streetstajlere i poznate ličnosti. Bez obzira na odevnu kombinaciju koju ćete izabrati, ovaj aksesoar će vam omogućiti da budete upečatljivi na ulici.

Ukoliko ih i dalje nemate, vreme je da nabavite jedne takve.

Dolce&Gabbana

Ray-Ban

Valentino

Mačkaste naočare 

Klasičan damski mačkasti oblik je i dalje aktuelan. Daje vam posebnu duzu ženstvenosti i izgleda jako zanosno. Toplo vam preporučujemo Vogue i Dolce&Gabbana sunčane naočare sa kojima nikako ne možete pogrešiti. Ove sezone svojim izgledom su nadmašile same sebe.

Vogue eyewear 

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Redizajnirani aviator 

Ray-Ban Aviator je klasika koja ne izlazi iz mode.

Ove godine, dizajneri su se potrudili da Aviatoru daju i futurističku notu. Ukoliko volite Aviator ali želite da budete drugačiji, pravi izbor za vas su Versace sunčane naočare sa izraženim detaljima koji daju Aviatoru moderan izgled.

Ray-Ban Aviator Blaze

Ray-Ban Aviator Evolve

Versace

Crne naočare

Ukoliko ove sezone želite da budete tajanstveni, crne naočare će vam to i omogućiti. Pružiće vam dozu tajanstvenosti i skrivenost vašeg pogleda.

Versace i Dolce&Gabbana su dizajnirali crne naočare tako da ove sezone u potpunosti učine dame ženstvenim i da privlače pažnju u svakom trenutku.

Versace

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.