POGLED U BUDUĆNOST: YASON X ENA LUNA

Naš novi editorijal pod nazivom POGLED U BUDUĆNOST zamišljen je kao vizija smera u kom želimo da se krećemo u budućnosti. Ena Luna će krasiti naslovnu stranu našeg prvog kompanijskog časopisa u kome ćete moći da čitate o optometriji, audiologiji, modnim i tehnološkim trendovima koji su osnova svega čime se bavimo već duže od 30 godina.

„Kada nam je stigla nova FW22 kolekcija naočara oduševili smo se neverovatnom mogućnošću velikih brendova kao što su Dolce&Gabbana, Burberry i Prada da svaku novu ediciju svojih aksesoara obogate novim materijalima, oblicima i printovima inkorporirajući svoj jedinstven pečat u celu priču. Od trendova ranih 2000-ih godina do futurističkih oblika, svaki od modela koji smo odabrali za ovu kampanju donosi nešto novo na tržište uklapajući se u duh modne kuće iz koje dolazi. 

Kompanija Yason uspešno posluje dugi niz godina, i jedan od glavnih razloga za to jeste što smo okruženi ljudima koji zajedno sa nama uvek gledaju unapred i žele nešto više. Naša saradnja sa Enom je uvek bila takva, i zato smo je odabrali da krasi naslovnicu našeg prvog kompanijskog časopisa kako bismo krunisali našu dugogodišnju saradnju i proslavili početak projekta koji obuhvata sve naše prethodne uspehe.“

Dušan Mrđen, kreativni direktor kompanije Yason

Futuristički editorijal napravljen je u Decembru 2022. godine
Kreativni direktor / Dušan Mrđen
Kolaboracija sa / Ena Luna
Kreativni pravac / Aleksandar Batajić
Fotografija / Natalija Mrđen
Produkcija
/ Snežana Marković
Yason kreativni tim /  Ivana Bojičić
Autor teksta / Teodora Stepić
Vizuelna podrška / Igor Zečević

Hairstyle / Dalibor Vrtina
Make-up / Dijana Dzinkić

Ena nosi naočare PR 13ZS, PR 50ZS, DG4416 33736G, DG4416 337833, DG6181, BE3137, BE4370U

U videu iznad možete pogledati kako izgleda kratak modni film koji smo snimili u kolaboraciji sa Enom i njenim timom

Pogled u budućnost je jasan vizuelni identitet Yason časopisa, stoga odlučili smo da brend Dolce&Gabbana savršeno odgovara novom talasu inovacija u kompaniji Yason. Ena nosi unisex model DG6181 koji predstavlja sinonim novog vremena i estetike ranih 2000-ih. Ovaj zaobljeni dizajn u vatreno crvenoj boji se izdvaja zahvaljući svom markantnom uskom obliku.

U duhu futurizma biramo model PR 13ZS sa smelim belim mermernim printom i punijim acetatom za potpunu udobnost sa akcentom na prepoznatljiv Prada logo na drškicama. U koraku sa modernim dobom, predstavljamo vam model PR 50ZS kojeg krasi ženstveni oblik fronta sa nežnim staklima u boji kestena i interesantne metalne drškice.

 Pravougaoni oblik u kombinaciji sa sivim tonom kreira idealan balans modela DG4416 čije drškice simbolizuje mala ploča sa ugraviranim Dolce&Gabbana logom. Bilo nam je zadovoljstvo da sarađujemo sa Ena Lunom tokom njenog prisustva na Milano fashion week-u gde je ona ekskluzivno nosila ovaj model u kraljevsko plavoj boji na Dolce&Gabbana reviji u kolaboraciji sa Kim Kardashian pod nazivom ’Ciao Kim’. Ena je svojom intrigantnom pojavom pokazala zašto su sunčane naočare jedan od vrhunskih aksesoara svake odevne kombinacije.

Inspirisan monogramom prefinjene Lola torbe, model BE3137 proizveden od održivih materijala odiše retro dizajnom svojim nesvakidašnjim frontom. Crna stakla sa belim drškicama i srebrnim Burberry logom predstavlja fenomenalan spoj casual-fancy look-a. Takođe proizveden od održivih materijala, senzualan oversized okrugli front na BE4370U modelu je sinonim klasike i vanvremenskog senzibiliteta.

Kako vam se dopadaju najnoviji modeli poznatih brendova sunčanih naočara? Isprobajte ih na 6 lokacija u Novom Sadu i Beogradu.

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.