IZDVAJAMO: MIU MIU NAOČARE

Luksuzni brend MIU MIU iz kolekcije u kolekciju sve više oduševljava svojim dizajnom i detalaljima. Osnivačica i dizajnerka Miuccia Prada već dugi niz godina prati potrebe korisnika i dizajnira u skladu sa njima, uvek prepuna nepresušne inspiracije i kreativnosti.

Pred vama su modeli iz aktuelnih kolekcija koje smo pažljivo odabrali.

NAOČARE ZA SUNCE

MU 01VS 06U5D1

Izuzetno mačkast model naočara koji će definitvno birati žene koje se ne stide izraze svoju ženestvenosti i koje žele da budu zapažene. Odabrali smo zagasito sivu boju acetata ukombinovanu sa sivim gradiranim staklima.

MU 10WS VAU651

Četvrtast, ravan, masivan, upadljiv – karakteristike su ovih modernih naočara. Acetat u havana nijansi, boldovane drškice i logo brenda od metala u boji zlata su uvek pun pogodak.

MU 11WS 1AB5S0

Jedan od izuzetno popularnih oblika u sunčanoj formi jeste ovalni oblik koji često viđamo na ulicama, u modnim časopisima, kod poznatih ličnosti… Retro, šik, moderan, pristaje svakom obliku lica.

MU 03WS 07X06P

Čokoladna nijansa acetata kod ovog modela mekih ivica savršena je za zimske dane. Boldovana drškica u dve boje razbija monotoniju jednostavnog fronta. Ove naočare će učiniti vaš outfit još luksuznijim.

NAOČARE ZA VID

MU 04UV 1AB1O1

Dioptrijski okvir koji ne može proći neopaženo! Naglašene ivice ovog ovog fronta ostavljaju snažan utisak, kao i drškica koja je ukrašena prepoznatljivim MIU MIU logom u boji zlata.

MU 01VV 2AZ1O1

Najpopularnija nijansa se našla i u ponudi brenda MIU MIU, a to je svakako transparentna. Sasvim prozirni okvir mačkaste forme je izuzetan  poklon koji tražite za voljenu osobu, jer pristaje svakom tenu i boji kose!

MU 03QV PC71O1

Kada kažemo blago mačkasti okvir koji je sečen u donjem segmentu odmah znamo da je u pitanju jedan od najpoznatijih MIU MIU okvira. Mi smo sada odabrali crnu boju prošaranu belim detaljima.

MU 08TV 06T1O1

Za ljubitelje nežnih boja i što manje upadljivih okvira izdvojili smo ovaj model u puder roze nijansi. U frontu su kombinovane puder roze u gornjem segmentu i prozirna boja u donjem segmentu okvira.

Da li ste znali da svi modeli koji su dostupni u našim radnjama mogu da se poruče i putem našeg online sajta – najnaocare.rs?

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Ivana Bojičić je marketing menadžer kompanije Yason.

Ivana Bojičić
Marketing tim

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.