IZDVAJAMO: PRADA TRIANGLE

Ono na šta nas uvek asocira kad čujemo reč PRADA jeste karakterističan trougao koji predstavlja logo samog brenda, ali takođe je i jedno od njegovih glavnih obeležja. Kako je upravo taj logo u obliku trougla postao sve popularniji i vidljiviji na svim njihovim proizvodima, tako je i u svetu naočara njegova pojava sve češća.

Izdvojila bih samo neke od modela koji se odlikuju prisustvom triangle loga. Pogledajte o kojim modelima se radi.

PR 57YS ZVN08N

PRADA naočare PR 57YS ZVN08N predstavljaju jednostavan, metalni dioptrijski okvir koji odiše prefinjenošću i elegancijom. Prednji deo drškica je upotpunjen belim Prada trouglom, koji je ujedno i jedini detalj na ovom modelu. Izborom ovog okvira dobićete dodatnu dozu ženstvenosti.

PR 10YV 2AU1O1

Model PR 10YV 2AU1O1 bih preporučila ljubiteljima havana printa. Klasičan četvrtasti oblik, koji je upotpunjen zelenim drškicama, koje su obogaćene sa havana Prada logom.

PR 15YS 09Z5S0

Naočare PR 15YS 09Z5S0 su nepravilnog oblika i zanimljive kombinacije boja i predstavljaju idealan izbor za one koji vole nešto drugačije i nesvakidašnje. Ljubičasti Prada trougao se savršeno uklapa sa tirkiznim drškicama i crvenom bojom prednjeg dela naočara i upravo ta kombinacija daje ovom modelu ekstravagantni izgled.

PR 23YS 1AB5S0 

Crni model PR 23YS 1AB5S0 jednostavnog oblika sa šarenim roze-crnim drškicama izgleda luksuzno i moćno; može da se kombinuje uz sve i da se nosi u svim prilikama. Ukoliko se odlučite za ovaj model, sigurno nećete pogrešiti.

Milica Zarić je profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason.

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Milica Zarić
Bulevar oslobođenja 34

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.