O nama


KOMPANIJA yason

  • Veliki izbor sunčanih i dioptrijskih ramova najpoznatijih svetskih brendova
  • Sve vrste korektivnih sočiva najnovije generacije renomiranih svetskih proizvođača
  • Izrada naočara
  • Sve vrste kontaktnih sočiva i tečnosti za održavanje

veleprodaja yason

MISIJA

Kompanija YASON posluje sa misijom da stanovnicima Srbije i bivše Jugoslavije, direktno i preko posrednika pruži proizvode vrhunskih, svetskih proizvođača optičarskog programa.

kompanija yason

ISTORIJAT I AKTIVNOSTI KOMPANIJE

Preduzeće „Yason d.o.o.“ osnovano je 1989.godine u Novom Sadu kao samostalna zanatska radnja koja se bavila prodajom naočara i optičarskim zanatom. Tri godine od osnivanja, „Yason d.o.o.“ je potpisao ugovor o distribuciji sa italijanskim proizvođačem luksuznih naočara, kompanijom „Marcolin“. 2012-te godine “Yason d.o.o” postaje ekluzivni distributer programa kompanije “Luxottica”, vodećeg svetskog dizajnera, proizvođača i distributera okvira i naočara za sunce. Status distributera najpoznatijih svetskih brendova naočara obezbedio je kompaniji “Yason d.o.o “ poziciju lidera u svojoj branši.


Danas ovo preduzeće posluje u pet maloprodajnih objekata pod istim imenom, Yason d.o.o. Zahvaljujući inovativnosti i proaktivnom pristupu promenama na tržištu, preduzeće „Yason d.o.o.“ inicira ideju osnivanja smera optometrije na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu. Kako bi održali lidersku poziciju na ovim prostorima, uz stalno usavršavanje osoblja u zemlji i inostranstvu, prisutni su i kao izlagači i posetioci svih značajnih kongresa i sajmova. Značajno investira u promociju i reklamu svih proizvoda, putem medija, organizovanja modnih revija, sponzorstava kulturnih, sportskih i modnih manifestacija.

optika yason