O nama

ISTORIJAT

„Yason d.o.o.“ osnovano je 1989.godine u Novom Sadu kao samostalna zanatska radnja koja se bavila prodajom naočara i optičarskim zanatom. Tri godine od osnivanja, potpisali smo ugovor o distribuciji sa italijanskim proizvođačem luksuznih naočara, kompanijom „Marcolin“. Od 2012-te godine  postajemo i ekskluzivni distributer programa kompanije “Luxottica”, vodećeg svetskog dizajnera, proizvođača i distributera okvira i naočara za sunce. Status distributera najvećeg svetskog proizvođača naočara obezbedio nam je poziciju lidera u svojoj branši.

veleprodaja yason

MISIJA

Naša misija je da stanovnicima Srbije, Crne Gore i Makedonije direktno i preko posrednika pružimo proizvode vrhunskih, svetskih proizvođača optičarskog programa.

kompanija yason

AKTIVNOSTI

Danas poslujemo sa pet optika u Novom Sadu pod imenom Yason. Zahvaljujući inovativnosti i proaktivnom pristupu promenama na tržištu, pokrećemo osnivanje smera optometrije na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu. Kako bi održali lidersku poziciju na ovim prostorima, stalno usavršavamo osoblje u zemlji i inostranstvu, prisutni smo i kao izlagači i posetioci svih značajnih kongresa i sajmova. Značajno investiramo u promociju i reklamu svih proizvoda, putem medija, organizovanja modnih revija, sponzorstava kulturnih, sportskih i modnih manifestacija.

optika yason