EDITORIJAL: YASON X BURBERRY

Uskoro nam se u ponudu vraća legendarni britanski luksuzni brend Burberry!

U najnovijem YASON X BURBERRY : BACK IN TIME editorijalu prisetili smo se prošlih, letnjih trenutaka koji su nam doneli radost.

„Povratkom Burberryja, jednog od najluksuznijih brendova u našu kuću, donosimo vam editorijal koji ističe novine implementirane kako u aktuelne, tako i u nove kolekcije njihovih naočara.

U poseti Barseloni sa prekrasnom Ines uživamo u čarobnim trenucima, slobodi i sreći koje nam donose španske plaže u kombinaciji sa luksuzom ovog britanskog brenda.”

 Dušan Mrđen, kreativni direktor kompanije Yason

Editorijal YASON X BURBERRY : BACK IN TIME napravljen u Avgustu 2021. godine
kreativni pravac i fotografija / Dušan Mrđen
modeli / Ines Ćulibrk

Yason kreativni tim / Snežana Marković

Ines nosi Burberry modele BE4312 i BE4344

Oversized kockasti model BE4312 u crnom i pastelno-roze acetatu ukrašen je prepoznatljivim B monogramom reinpretiran od strane modne kuće Burberry.

Prelepi TB monogram na drškicama novog Daisy modela proslavlja nasleđe osnivača brenda, Thomas Burberry čiji su inicijali inspirisali dizajn.

Da li ste upoznati sa istorijom brenda Burberry? Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.